+420 734 578 061

Plastový regál Jupiter so 6 policami, sivozelený, 222x130x46 cm

3919
Plastový regál Jupiter so 6 policami, sivozelený, 222x130x46 cm
Dostupnosť skladom
Termín dodania 22.03.2024
Cena dopravy Od 6,51 €

* Povinne vyplnené polia

162,64 €

(134,41 € bez DPH)

Doprava jen jednou

Dopravu platíte len jednu.

­

Doprava zadarmo pri nákupe nad 400 €. Bez ohľadu na množstvo.

­

Tovar je expedíciou dvakrát kontrolovaný.

­

Prečítajte si recenzie skôr nakupujúcich TU.

 

 

Popis produktu

Plastový regál Jupiter so 6 policami, sivozelený, 222x130x46 cm

Praktický plastový regál Jupiter je vytvorený kompletne z tvrdeného plastu bez použitia akýchkoľvek kovových spojovacích dielov. Tohto plastový policový regál tvoria tri základné elementy, stojky, police a bočnice políc. Stojka plastového regálu Jupiter je plastová trubka s priemerom 40 mm a dĺžkou 420 mm,. Pracovnú plochu regálu tvorí 50 mm vysoký plastový výlisok. Táto plastová tabuľa je vo vnútri dutá a je vybavená vodidlami pre prípadné nasunutie výstuh. Týmito, už kovovými výstuhami, možno nosnosť police plastového regálu Jupiter zvýšiť až na 160 kg. Samozrejme konštrukcia plastového regálu Jupiter umožňuje zostaviť aj 10 a viac políc na regál, ale obmedzuje nás nosnosť plastových rúr a celková stabilita takto vysokého regálu. Prvá polica je umiestnená 50 mm nad podlahou. Odolný plastový policový regál Jupiter je v tomto prípade vo farebnej kombinácii sivých plastových trúbkov, políc a zelených, plne prefarbených bočníc.

Technické informácie k regálov Jupiter

  • Rozmer regálu vonkajšie (v,š,h): 2220x1300x460mm
  • Rozmer police: 1230x460mm
  • Nosnosť police: 120kg
  • Nosnosť regálov: 720kg
  • Vzdialenosť medzi policami: 380 mm
  • Vzdialenosť prvej police nad podlahou: 50 mm

Montáž plastového regálu Jupiter

Montáž regálov JUPITER začneme zostavením police. Každá polica má dve plne prefarbené bočnice, ktoré sa z oboch strán nasunú na policu a pomocou plastových kolíkov sa zaistí. Týmto je montáž police hotová, jednoduché, že? Ďalším krokom vložíme pripravenú plastovú rúrku a poklepom zarazíme do otvorov vyvŕtaných v bočnici police plastového regálov Jupiter.Tento krok opakujeme ešte trikrát, pretože do každej police musíme vložiť štyri stojky. Následne nasadíme ďalšiu pripravenú policu na plastové trúbky a rovnomerným tlakom zasunieme do otvorov v spodnej časti police. Nasledujú ďalšie kompletné police a rovnaký postup až do úplnej kompletizácie plastového regálov Jupiter. Otvory v poslednej police zaslepíme štyrmi plastovými krytkami. V prípade nutnosti je tento typ regálov doplnený dvoma plastovými príchytkami, ktorými je možné regál pripevniť k stene a zvýšiť aj stabilitu regálov. Regál Jupiter, rovnako ako každá skladovacia jednotka, má nosnosť podmienenú rovnomerným rozložením predmetov na police regálov. Odporúčame ťažšie predmety skladovať v spodných policiach. Jednak sa neunavíte zbytočným zdvíhaním predmetov do výšky, ale hlavne ľahké predmety v horných policiach plastového regálu Jupiter menej namáhajú konštrukciu a prispievajú k väčšej bezpečnosti.

Použitie plastového regálu Jupiter

Vďaka odolnej plastovej konštrukcii je použitie plastového regálu Jupiter prakticky neobmedzené. Dokonca aj vo vlhkých pivničných priestoroch je tento typ regálu ako doma. Dokonca máme zákazníka, ktorý tento typ regálu používa ako regál do mraziaceho boxu. Výborne sa hodí ako regál do práčovne, alebo regál do kúpeľne. Jednoduchá údržba ho predurčuje pre uskladnenie ovocia a zeleniny, teda regál do pivnice, alebo regál do špajze. Praktické otvory, napríklad na skrutkovače, v bočniciach regálu Jupiter ako aj priehlbiny na drobný materiál rozširujú použitie. Napr. regál do dielne, alebo regál do garáže. Pomocou plastových skrutiek a matíc, ktoré sa k tomuto plastovému regálu dajú doobjednať, je možné tvoriť jednoduché a ľahké regálové zostavy.

Ďalšie informácie

Ďalšie informácie

Kód j6130z
CENA 3919
Rozmer 222x130x46 cm
VÁHA 18 kg
Farba sivozelená
Počet políc 6
Nosnosť police 120 kg
Dĺžka regálu 130 cm
VÝŠKA 222 cm
EAN kód Nie
Montážny návod na stažení - pdf jupiter6.pdf

Recenzie

Napíšte vlastnú recenziu

You're reviewing: Plastový regál Jupiter so 6 policami, sivozelený, 222x130x46 cm

Ako by ste ohodnotili tento produkt? *

  1 bod 2 body 3 body 4 body 5 bodov
Spokojenost

Položit dotaz

Položit dotaz na tovar

Kontaktné informácie

* Povinne vyplnené polia

Možno Vás budú zaujímať nasledovné produkty